Account aanmaken Maak een account en krijg 10% korting Maak een account aan en gebruik de kortingscode welkom10%. De kortingscode is één keer te gebruiken. -10%

Aluminium Op Maat Bestellen

Welkom bij Onlinealuminium.nl, de webshop voor aluminium op maat gezaagde producten!

Bent u hobbyist of een (klein)zakelijke klant en heeft u op maat gezaagde aluminium producten nodig voor uw project, dan vindt u in onze webshop exact dát wat u nodig heeft.
Via onze webshop kunt u aluminium platen, vierkant- en rondstaf in de aangeboden legeringen op maat bestellen. U geeft online de gewenste afmetingen aan en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt onlinealuminium.nl ! Voor 16:30 besteld, is de volgende dag op maat gezaagd en verstuurd.

Indien u vragen heeft, staan wij voor u klaar. Altijd!

Onze producten

Gegoten aluminium plaat EN AC 5083 ruw gezaagd Max. 1500mm x 600mm

10,35

Gegoten aluminium plaat EN AC 5083 Toolingplate Elox Max. 1500mm x 600mm

11,79

Gegoten aluminium plaat EN AC 7021 Toolingplate C330 Max. 1500mm x 600mm

9,14

Gewalste Aluminium Plaat EN AW 5083 H111 Max. 1500mm x 600mm

10,89

Aluminium op maat: perfect gezaagd, snel geleverd

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor aluminium op maat. Wij hebben niet alleen bedrijven als klant, maar bijvoorbeeld ook hobbyisten. De combinatie van hoogwaardige materialen, deskundig personeel en de beste machines zorgt voor een perfect eindresultaat: aluminium dat tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd is. 

Dankzij onze ruime voorraad aluminium platen kunnen we snel leveren. Bestelt u voor 16:30? Dan zagen en verzenden we uw aluminium op maat uiterlijk de volgende dag. Lang wachten op een bestelling is dus niet nodig, waardoor uw projecten geen vertraging oplopen.

Aluminium op maat in diverse uitvoeringen

In ons aanbod richten we ons met name op aluminium op maat dat wordt gebruikt voor industriële doeleinden. Het materiaal is decoratief minder geschikt.

Welk type aluminium u ook kiest, altijd kunt u zelf de afmetingen bepalen. Voor de lengte gaat dit tot 1500 millimeter en voor de breedte tot 600 millimeter. De beschikbare diktes kunnen per type verschillen. Mist u een specifieke maat? Vraag dan een offerte aan, de kans is groot dat we u alsnog kunnen helpen.

Advies bij onze maatwerk dienstverlening

Hoewel veel van onze klanten precies weten wat ze nodig hebben, zijn er ook genoeg klanten die wat meer informatie nodig hebben. Op de productpagina’s vindt u gedetailleerde informatie over de eigenschappen van verschillende legeringen.

Komt u er desondanks niet uit? Neem gerust even contact op, voordat u platen van aluminium op maat gaat bestellen. We denken graag met u mee, zodat u direct het juiste type aluminium in huis haalt.

Nu aluminium op maat online bestellen

Profiteer van puur vakwerk en bestel aluminium op maat bij Onlinealuminium.nl. Kies de juist legering, voer uw gewenste maten in en reken veilig af met onder meer IDEAL. Vraag een offerte aan als uw maten ontbreken, dan krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie.

Geen hulp nodig van de klantenservice? Wacht dan niet langer en plaats een bestelling voor uw aluminium op maat!