Een aluminium plaat bestellen? Wij leveren aluminium platen op maat gezaagd van diverse legeringen. Onze ervaren medewerkers gebruiken de beste apparatuur, zodat uw platen tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd worden. Kies uw product, voer de gewenste maten in en bestel uw aluminium platen eenvoudig online!

Toont alle 9 resultaten

Show sidebar

Aluminium plaat kopen: op maat gemaakt

Natuurlijk zoekt u een aluminium plaat die perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Ons productaanbod is grofweg in te delen in vier soorten alu platen:

  • Standaard gegoten
  • Gegoten/gefreesd
  • Standaard gewalst
  • Gewalst/gefreesd

 

Wie meer nauwkeurig naar het aanbod kijkt, komt diverse legeringen tegen. Dat gaat van EN AC 5083 tot EN AW 6082 en van EN AW 7075 tot Alplan EN AW 6082. Keuze genoeg dus!

Alu platen voor hobbyisten en de zakelijke markt

Met ons productaanbod richten we ons met name op de particulier, hobbyist en (klein)zakelijke markt. Let op: onze platen zijn industrieel en dus decoratief minder geschikt (er kunnen krasjes/walsplekjes op voorkomen). Advies nodig bij het kopen van een aluminium plaat? Neem gerust contact op, we denken graag met u mee.

Bij het bestellen kunt u eenvoudig de gewenst afmetingen doorgeven. Er is dus veel meer beschikbaar dan standaardmaten als 2 mm en 3 mm. Valt uw maatvoering niet binnen de aangegeven mogelijkheden? Dan is het mogelijk om een offerte aan te vragen. U ontvangt dan een specifieke offerte voor de door u aangevraagde maten.

Hoge kwaliteit platen van aluminium, snel geleverd

Een aluminium plaat moet natuurlijk wel van de beste kwaliteit zijn, onafhankelijk van wat u met de plaat gaat doen. Wij maken niet alleen gebruik van hoogwaardige soorten aluminium, maar zagen het ook op maat op het hoogste niveau.

Naast aluminium plaatjes en platen, kunt u bij ons ook terecht voor een aluminium rondstaf of aluminium vierkantstaf. Wat u ook kiest, u krijgt altijd een perfect afgewerkt product in huis.

Aluminium plaat nu online bestellen

Profiteer niet alleen van uitstekende kwaliteit alu platen, maar ook van snelle levering. Plaatst u uw order voor 16:30 uur? Dan wordt vrijwel altijd uw pakket de volgende dag op maat gezaagd én verstuurd.

Als u vragen heeft over de verschillende soorten aluminium en toepassingen, is het verstandig om even te bellen. Een bericht sturen kan natuurlijk ook. Zo helpen we u met het kopen van de juiste aluminium plaat!