Aangezien uw bestelling bijna altijd maatwerk is, kunt u de ontvangen goederen, die speciaal voor u op maat zijn gezaagd niet retourneren. Wanneer Onlinealuminium.nl verkeerd of beschadigd materiaal heeft geleverd kunt u dit uiteraard wel melden. In het geval van beschadigd materiaal zorgen wij voor een kosteloze herlevering. Wel willen wij u attenderen op het feit dat hier industrieel aluminium betreft, waarop productiesporen/walsplekjes zichtbaar kunnen zijn. Het is niet aan te raden dit voor decoratieve doeleinden te gebruiken. 

Beschadigd product

Als u een beschadigd product hebt ontvangen, verzoeken wij u direct (binnen 2 werkdagen na ontvangst) contact met ons op te nemen, zodat wij voor een juiste oplossing kunnen zorgen. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. U kunt een e-mail sturen naar [email protected] vergezeld met o.a. foto’s van de beschadiging. Stuur zoveel mogelijk relevante informatie mee, zodat wij u sneller van dienst kunnen zijn. Wel willen wij u attenderen op het feit dat hier industrieel aluminium betreft, waarop productiesporen/walsplekjes zichtbaar kunnen zijn. Het is niet aan te raden dit voor decoratieve doeleinden te gebruiken.

Onjuist product

Als u een verkeerde legering heeft ontvangen, een product met de verkeerde maatvoering of met een verkeerd aantal, dan verzoeken wij u direct (binnen 2 werkdagen na ontvangst) contact met ons op te nemen. Neem contact met ons op, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden. Het team van Onlinealuminium.nl staat voor u klaar! Zie contactgegevens en openingstijden van onze klantenservice zoals hierboven genoemd. 

Herroepingsrecht

Onlinealuminium.nl heeft slechts bij het bestellen van producten in standaardmaten, de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden gedurende 14 dagen. Aangezien uw bestelling bijna altijd maatwerk is, kunt u de ontvangen goederen die speciaal voor u gezaagd zijn, niet retourneren. Voor producten die op maat gemaakt worden, geldt geen herroepingsrecht. Zie Artikel 8 herroepingsrecht in de algemene voorwaarden. Wanneer Onlinealuminium.nl verkeerd of beschadigd materiaal heeft geleverd kunt u dit uiteraard wel melden. Wij zullen in dat geval zorgen voor een kosteloze herlevering. Wel willen wij u attenderen op het feit dat hier industrieel aluminium betreft, waarop productiesporen/walsplekjes zichtbaar kunnen zijn. Het is niet aan te raden dit voor decoratieve doeleinden te gebruiken.