Aluminium rondstaf kopen? Bestel bij ons eenvoudig op maat. Een aluminium staaf met ronde vorm is bruikbaar voor talloze doeleinden. U kunt op de productpagina de gewenste maten aangeven, waarna wij zorgen voor een razendsnelle levering. Kies nu de juiste legering en bestel uw aluminium rondstaf!

Toont alle 3 resultaten

Aluminium rondstaf: verschillende legeringen

Als u een aluminium rondstaf van hoge kwaliteit nodig heeft, kunt u die hier in verschillende uitvoeringen bestellen. Dit zijn de legeringen uit ons assortiment:

EN AW 7075 is ideaal wanneer lichtgewicht en sterkte gewenst zijn. EN AW 6082 weet zich te onderscheiden met sterkte, verspaanbaarheid en uitstekende decoratieve anodiseer eigenschappen. EN AW 5083 tot slot is met name populair in de jachtbouw en voedingsindustrie.

Weet u niet wat het best past bij uw project? Neem contact op met onze klantenservice. Onze specialisten hebben vele jaren ervaring, en geven u graag deskundig advies over een aluminium rondstaf of andere aluminium producten.

Rondstaf van aluminium voor de kleinschalige gebruiker

Onlinealuminium.nl is dé webshop voor hobbyisten en professionals, die aluminium op kleinere schaal afnemen. Onze producten zijn geschikt voor allerlei doeleinden. Wel is het goed om te weten dat het aluminium in de ruwe vorm minder goed toepasbaar is voor decoratief gebruik. Het is namelijk van oorsprong industrieel aluminium, waar mogelijk productie sporen op zichtbaar zijn. Na bewerking is het uiteraard exact zoals u het wenst!

Dankzij het gebruik van de beste en modernste apparatuur, wordt uw aluminium rondstaf perfect op maat gezaagd door deskundig personeel. Daardoor krijgt u een eindproduct dat nauwkeurig op maat gezaagd is.

Aluminium rondstaf kopen bij Onlinealuminium.nl

Het online bestellen van een aluminium rondstaf op maat is heel eenvoudig. Selecteer in de menu’s de gewenste lengte en diameter. Staat de juiste maat er niet tussen? Vraag dan een offerte aan!

Als u uw order heeft geplaatst, gaan we voor u aan de slag. Bij bestellingen die voor 16:30 geplaatst zijn, bewerken en verzenden wij de bestelling de volgende dag. U profiteert dus van levering binnen 48 uur. Maak nu uw keuze en bestel online een op maat gemaakte aluminium rondstaf!