Aluminium vierkantstaf nodig? Wij leveren graag een stuk aluminium op maat voor u. Daarbij kiest u zelf een gewenste dikte en lengte. Online bestellen is heel eenvoudig, wij zorgen voor levering binnen 48 uur. Wacht dus niet langer en koop nu uw vierkantstaf van aluminium.

Enig resultaat

Aluminium vierkantstaf op maat gemaakt

Natuurlijk zijn er meerdere plekken waar u een aluminium vierkantstaf kunt bestellen, maar vaak ontbreekt de mogelijkheid om dit stuk aluminium op maat te laten zagen.

Bestellen kan tot een lengte van maximaal 1500 millimeter, terwijl er 16 opties zijn voor diktes. Staat uw ideale maatvoering er niet tussen? Neem dan even contact op, we maken graag een offerte voor u.

Hoge kwaliteit vierkantstaf van aluminium

Wij hebben hoge kwaliteit EN AW 6082 aluminium beschikbaar. Dit materiaal biedt een combinatie van sterkte, goede decoratieve anodiseer eigenschappen en uitstekende verspaanbaarheid. Het is corrosiebestendig en goed lasbaar.

Goed om te weten: wij maken gebruik van industrieel aluminium. Daarom is het niet aan te raden om een aluminium vierkantstaf voor decoratieve doeleinden te gebruiken (zonder het te bewerken).

Advies bij uw aankoop

Heeft u meer informatie nodig bij het kopen van een aluminium vierkantstaf? Gelukkig helpt ons deskundige personeel u graag. Wanneer u weet wat u nodig heeft, gaan we voor u aan de slag. Bel of mail gerust voor advies!

We werken met moderne apparatuur bij het zagen van uw vierkantstaf. Het gevolg: tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd aluminium met een perfecte afwerking.

Snelle levering van uw aluminium vierkantstaf

Lang wachten op een op maat gemaakte bestelling? Niet bij Onlinealuminium.nl. Bestel voor 16:30, dan zagen en verzenden we uw vierkantstaf uiterlijk de volgende dag. U profiteert van levering binnen 48 uur.

Wacht dus niet langer met bestellen, of neem contact op als u nog vragen heeft. We helpen u dan met het bestellen van de perfecte aluminium vierkantstaf!